Yrittänyttä ei laiteta…

Niinhän siinä sitten kävi. Siivouspäivän kirpputorimme Mustiolla ei ollut mikään yleisömagneetti, vaan kävijöitä oli harvakseltaan ja myynti sen mukainen. Parhaan myynnin taisi tehdä kahvi ja mokkapala -pisteemme, jonka tuoton laitamme syöpäjärjestöille.

Virhe nro 1

Jos olisi aikaa enemmän kuin nykyisin on, olisin ehdottomasti tehnyt tyylikkäät (ja uudelleen käytettävät) opasteet jokaiselle sisäänajoväylälle. Mutta kun ei ole aikaa, eikä ollut edes puutavaraa mistä ne olisi tehnyt.

Virhe nro 2

Julisteet / mainokset olivat kivat, mutta näyttävämpää saisi olla. Ja niitä olisi pitänyt oikeasti saada jaettua laajemmalle. Nyt kun koiralenkillä yksin niitä laitoin mihin ehdin, ei se oikein näyttänyt riittävältä.

Virhe nro 3

Puskaradio pitää saada seuraavalla kerralla toimimaan paremmin.

Mitä opimme?

Edellä mainitut asiat toki on korjattava. Mutta tämän lisäksi juttelimme, että ensi kerralla emme järjestä kirpparia samana päivänä kuin koko muukin Suomi. Eritoten naapurikunnan suuri kirppis taisi viedä meiltäkin asiakkaat.

Nyt vain haalimaan tienvarsiopasteisiin materiaaleja! Ja kasvattamaan paikkakuntalaisten kirpparinälkää puskaradiota soittelemalla 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s