Ei sinne kuitenkaan ketään tule…

No ei niin varmasti tulekaan – jos ei ole uskallusta yrittää. Tai jos kuvitellaan, että ihmiset osaavat lukea ajatuksiasi.

Aika usein kuulen jonkun lyttäävän toisen ajatuksen tapahtumasta tai jopa yrityksestä, otsikon mukaisesti. Itse olen niitä, joihin tuo ei tehoa. Jos ei oikeasti yritä, tee kaikkensa, ei varmastikaan onnistu. Nyt tartuin härkää sarvista, ja houkuttelin kylältäni yhden aktiivisen mukaani kokeilemaan Siivouspäivän yhteiskirppistä. Kaikenlaista olen tässä matkan varrella kuullut:

  • ”ei tämän kylän asukkaat kehtaa oman kylän asukkailta käytettyä ostaa – luulevat pian köyhäksi”
  • ”viimeksi yritettiin ja kuivui kasaan”

Ei apua! Silti kylän Facebookissa toimiva kirppis toimii varsin hyvin (ollakseen tosiaan alle 2000 asukkaan kylä). Ja viime viikonloppuna kylän yhteen tapahtumaan tuli joidenkin mielestä enemmän osallistujia kuin koskaan! Ja toisaalta, joidenkin mielestä aina liian vähän 🙂

Markkinointi, markkinointi, markkinointi! On siis panostettava markkinointiin ja erityisesti siis markkinointiviestintään. On valittava kanavat, mitä julkaistaan, milloin ja kenelle. Haasteensa tähän tämän viikon tapahtuman markkinointiin tuo onneton ruotsinkielentaitoni. Mutta ei se mitään! Yrittänyttä ei laiteta. Olen tehnyt julisteita, rummutellut somessa ja maininnut kaikille kohtaamilleni ihmisille kylällä (naapureille, kaupan kassalle, yms.).

Ja jos tämän kirjoituksen nyt joku Mustion suunnalla lauantaina 25.8. liikkuva näkee, kannattaa tulla moikkaamaan! Tsekkaa FB-tapahtuma, ilmoittaudu mukaan ja jaa!

En suostu luovuttamaan! Katsellaan mitä kirjoitan sunnuntaina, kun kirppispäivä on ohi ja ajatukset selkeytyneet 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s